Stay up to date

News
& Updates

Datakeeper is constant aan het vernieuwen en door ontwikkelen. Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wil je zeker zijn dat je de nieuwste updates ontvangt? Volg ons dan ook op LinkedIn:

Datakeeper App succesvol getest op eerste landelijke Back 2 live event

Maandag 15 februari 2021, een onvergetelijke dag. Het eerste landelijke Back 2 Live event in Nederland is een feit. Een belangrijke stap om de samenleving weer verder te openen. De testevents zijn georganiseerd vanuit het uNLock consortium in samenwerking met Fieldlab Evenementen.

Datakeeper App belangrijk onderdeel landelijke testevents

Na de succesvolle pilots in december 2020 zetten we nu de volgende belangrijke stap om de samenleving weer verder te openen. Door de inzet van de IDA App tijdens de testevents wordt fraude met testuitslagen en persoonsgegevens voorkomen en is de privacy en veiligheid van bezoekers geborgd.

Waarom Datakeeper?

Je kent het vast wel. Je komt aan op het vliegveld en kunt aansluiten in de rij bij je autoverhuurder om je paspoort, je creditcard

SSI: controle over je gegevens

David Lamers: Blockchain specialist Rabobank en grondlegger Datakeeper Wallet Iedereen doet het dagelijks: data delen met verschillende partijen. Vaak accepteer je voorwaarden zonder te weten

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch