Autoverhuur

Je kent het vast wel. Je komt aan op het vliegveld en kunt aansluiten in de rij bij je autoverhuurder om je paspoort, je creditcard en rijbewijs te overhandigen. Deze worden gekopieerd en al je data, inclusief BSN, is nu bij hen bekend en gedeeld. Je hoopt maar dat het wordt verwijderd nadat je je auto weer hebt ingeleverd. 

Met de Datakeeper app kun je dit hele ritueel al tijdens het boekingsproces vooraf veilig digitaal aanleveren én zelf bepalen wanneer je de toegang tot deze privé gegevens weer intrekt. En dus gelijk je auto ophalen. 

Binnenkort starten wij met Autohopper de 2.0 pilot waarbij wij helpen fraude te voorkomen en het onboarding proces te versnellen. Klanten identificeren zich straks vooraf via de app. Het proces is hierdoor veel efficiënter en klanten sneller worden geholpen doordat hun identiteit al bekend is. Bovendien worden alleen de meest noodzakelijke gegevens gedeeld. Voor Autohopper een extra voordeel omdat ze hierbij AVG compliant zijn. 

 

Klik hieronder op het artikel om over de samenwerking met Autohopper te lezen. Datakeeper maakt het huren van een auto simpeler en sneller.

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch